NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu iş başlı başına iyi analiz = güzel sonucun mimarisi oluyor. Şahsen o kadar çok detay var ki, ben sadece yapılan hatalardan bir kaç örnek vereyim size ;

1- Adam ingilizce site yapıyor, Türkiye’den hosting alıyor.
2- Tema seçimi yaparken temanın fonksiyon, seo tarafına bakmıyor.. Tasarımına bakıyor
3- Hiç bir hedef kelime analizi vs yapmadan direk rekabeti coşmuş kelimelere kasmaya başlıyor.
4- Makale kısmında özellikle o kadar dikkat edilecek husus var ki, hiç birini dikkate almıyor
5- Site içi seo, bu yapıyı daha bilmeden ön analiz yapmadan site açan arkadaşlar var işte ondan sonra 3 ay oluyor hit gelmiyor diyorlar.

Seni tenzi ediyorum. Fakat tahminim anahtar kelime analiz kısmı, içerik tarafı ve site içi SEO tarafında hataların var gibi. Ayrıca mutlaka rakip analizini unutma. Birde lütfen 300 kelime makale girmeyin sektör ne olursa olsun

Selamlar.
Galiba burdaki tek hatam rekabeti coşmuş kelimelere oynamam.... Niş olarak yazdığım makalelerde 1. sıra veya ilk 3'teyim.Rekrabeti yüksek kelimelere onadıgım için ve domain otoritem çok zayıf oldugu için sanıyorum..
Güzel ve anlatımlı mesajınız için teşekkür ederim.