Bir kaç sektörde sitelerim mevcut. Bazıları hemen hitlenmeye başladı. Sosyal emdyada filan paylaşmadığım halde.Backlink vs de yaptırmadım.
Diğerleri kendi doğal halinde başladı. Hatta spam sitelerdi.Googledan spam cezası da yemiyorum oda ayrı muaamma

Fakat sitelerimden biri tamamen özgün, tamame özene bezene aranılan yazılar giriyorum. Site içi seosu da çok iyi. Yazılar ortalama 300 olanda var 1500 olanda var.Ama genelde 700 800 civarı içerkler (
doyurucu içerikler). Yazılarda gayet doyurucu. Hatta h1 h2 etiketleri vs girişleri de yapıyorum ki kulanıcıaradıgını hem rahat bulsun hem intizam içinde olsun.. Resimler videolar anlatımlar vs herşey çok iyi.
Site DA PA 25 civarı... Pinteres Twitter tumblr paylaşımlarla destekliyorum. Bir iki yerden de backlink aldı. Aşırıya kaçmadım.Doğal olmaya çalışıyorum.
Spam içeriklerim googleda hit getiriyor ve hemen sitem hitleniyor da, bu gözüm gibi baktıgım site de neden 25 kişiyi geçemiyorum

Hitlenmeksi için doğal olarak ne önerirsiniz? Sanırsam sektördeki stelerle rekabet edemiyorum.Tavsiyelernizi istiyorum..Siz neler yapıyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim
Not: Site adresleri istemeyiniz. Fikirleriniz ve tecrübelerinizden aydalanmak istiyorum.