Uberi savunmuyorum, bu konuda taksicilere hak veriyorum ama! bu taksici kafasının,zihniyetinin, şöförünün,altyapısının,arabalarının vs vs değişmesi lazım, taksiciler kendine çeki düzen vermediği sürece uber ve onun gibi sistemler piyasada olacaktır. ilk çıktığı zamanlar çok kullandım. hesabımı kitabımı yapıyordum kıyaslıyordum taksiden ucuza gidip geliyordum. Üşkağıt yok,premiun vip taşıma, sigara içen şöför yok, trafikte durdun bekledim ücret arttı derdi yok, farklı yoldan gidip ücretimi artıracak derdi yok, eskiden vardı bilenleriniz bilir taksiciler bir üşkağıt geliştirmişti kornaya bastıkça taksimetre ufak bir rakam artışı oluyordu

artık nasıl bir sistem kurmuşlarsa. Demek istediğim uber,yasallaşsın binende,çalışanda,işlettirende vergisini ödesin, ona rakip bir türk firmada çıksın onlarla rekabet etsin. Mahellemdeki taksi durağından yola çıkarak ufak bir yorum yapıyorum, mahallemizin ipsizi sapsızı hepsi ek iş olarak orada taksi atıyor. Bende eşe dosta neyse kullanın en azından serseri bizim mahallemizin serserisi zarar gelmez gelsede icabına bakarız diyorum.