Çok sade ve güzel olmuş,ben bu tarz tasarımları çok seviyorum
Teşekkür ederim
bölüm ler arası boşluk çok fazla yazılar ön planda değil
Bölümler arasında boşlukların sebebi, alanların tam olarak ekranı doldurmasını istediğimizden dolayıdır. Canlıya aldığımızda bir düzenleme yapabiliriz belki. Teşekkür ederim yorumunuz için
Sunumda, çalışmanın olduğu görsele geçtiğimi fark etmedim

Belki ayırabilirsin.
Gözüm bir menü aradı, en azından bölgelere kaydırmak için koyulabilir.
Slider ve diğer alanlarda ögeler arası boşluk çok fazla. Beyaz alan olması iyi ancak bu şekilde birbirinden bağımsız, yüzüyor gibiler.
Tipografiyi komple gözden geçirebilirsin. Başlıklarda ilk satır daha küçük ve ince, 2. satır daha kalın ve büyük yapılabilir. Açıklamalarda ise yazı boyutun çok küçük kalmış, ayrıca satırlar arası boşluğu arttırabilirsin. Bir de elinden geldiğince 3-4 satır açıklama olsun ve her satırda max. 5-6 kelime olsun.
Videoyu slidera bir yere İZLE şeklinde buton olarak koyabilirsin, gereksiz alan kaplamış.
Yasal Uyarı için de belki açılır bir pop-up ya da alt sayfa yapılabilir, açık durmasının bir anlamı yok.
Avantajlar kısmında içerikten çok görsele odaklanıyorum, içerikten ön planda olmuş renkler ve desen.
İster cihazdan ister uzaktan... olan alan, yukarıdaki 3 (Hızlı veri transferi vb...) açıklamanın altına 4. olarak alınabilirmiş. Orada evlatlık gibi durmuş.
Şirket kartı ve seyir için de alt sayfa yapılabilir.
İletişim alanı ise daha çok başvuru formu bölgesi gibi duruyor, belki harita vb. eklenebilir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sırayla cevaplamak gerekirse,
- One page bir sayfa olarak düşündük. Çok fazla karmaşıklık algılanmaması için menüyü kaldırdık. Geniş, ferah bir tasarım oldu.
- Slider ?
- Evet yazıların boyutu biraz ufak kaldı, canlıda düzenleme yapılacak
- Ekstra bir sayfa ve popup düşünmediğimiz için ekstra bir alan ihtiyacı doğdu. Ekranı tam kapladığını düşündüğümüzde, siyah arka planda güzel olacağını düşünüyorum. Canlıda tekrar revize edebiliriz dediklerinizle
- Popup, ekstra sayfa olmadığından ve vurgulanması gerektiğinden yasal uyarılar böyle oldu
- Avantajlarda görsellerle vurgulamak zor olacaktı. Ön planda olmasını istiyoruz bu alanın. Ürünün özelliklerini bizim halkımıza en iyi anlatabilecek kısım

- Hem yukarıda ki metinleri kısaltalım diyorsunuz, hemde uzun metni 4. alan olarak ekleyelim diyorsunuz. Nasıl yapalım hocam

- Bu sayfa sadece bu ürüne özel yapılacağından dolayı ekstra sayfa yok, iletişim alanı içinde geçerli bu durum. Kurumsal sitesi farklı olduğundan dolayı harita vb. durumlarına girmedik
Dediklerinizi not aldım, canlıda gerekli düzenlemeleri yapacağım. Tekrardan teşekkür ederim