Geçen sene şirkete 3 adet octavia kiraladık 370'dan. Geçen ay bir araç daha kiralayalım dedik belki 4 - 5 firmadan teklif aldım. En uygun 470 Clio bulabildim 36 ay. Bu nasıl bir artıştır ben anlamıyorum. Bir kaç büyük filo ile ilgili iflas haberleri de duydum. Sonumuz hiç hayırlı değil.
Ben drd deyim biz sadece ds4 için fiyat veriyoruz ondada az kaldi 370 falan son kararname ile oda iptal olacak
vallahi araç kiralama firmaları ile uzun zamandır çalışıyorum uzun dönem kiralıyorum
şu anda zaten kimse fiyat vermiyor verenlerde saçma fiyat veriyor ocak ayında her şey belli olacak
2 sene önce kiraladığım otomobil için fiyat alayım dedim tam iki katı euro bazında neden böyle diye sorunca operasyonel giderler saçmalık.
iki sene önce 25.000 euro olana otomobil şu anda yine 25.000 euro eee ben senden euro kiralıyorum sen neden benden iki katı euro kira istiyorsun diye sorunca cevap yok olamazda.fırsatçılık ve iş bilmezlikten öte değil.
insanlara iş öğretmeye bıktım bu ülkede.
Euro bazlı o kadar artmasi sacma hocam bizde drd de iki sene once b segment 260 idi şuan kiralama olsa max 310 olur maliyetlerin arttığı doğru