Çalışma sağlandı arkadaş çok ilgili sağolsun
Çalışma sağlandı. Arkadaş gerçekten ilgili

Alışverişlerimizin devam edeceğinden şüphem yok.
Bir adet reklam alınmıştır. Şu ana kadar dönüşler iyi. Dönüşten çok bir dost kazanmış olduk

Çalışmanızı tavsiye ederim..
Arkadaş sağolsun iki gündür ilgileniyor ve ilgilenmeye devam ediyor. Sayfa kitlesi de kaliteli yaptığı işte kaliteli
Reklam alındı çok ilgili bir arkadaş olumlu dönüşler aldım kusursuz hizmet için teşekkür ederim
Reklam aldım, arkadaş cok ilgili geri dönüşler mükemmel oldu çok çok teşekkürler sürekli çalışacağız inşallah.
Güzel geri dönüşler aldık. İleride tekrar çalışacağız
Çalışma yapıldı.Dönüşler güzel.Sürekli çalışacağız inş.
120 BİN TAKİPÇİ BİLGİ SAYFASI
Herkese Merhaba!
BÜYÜK KAMPANYA! ULTRA AKTİF SAYFADAN HİKAYE + GÖNDERİ
SADECE 40 TL! İLETİŞİM WHATSAPP: +90 535 076 59 46
Aktif bir sayfa aramaktan sıkıldıysanız, reklam verip şahane verim alabileceğiniz sayfamızı sizlere sunuyoruz. Bizimle whatsapp ya da özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Lütfen rezervasyon için öncelikle whatsapp'tan mesaj atarak reklam hakkında detayları bize iletin.
120 Bin Takipçili Bilgi Sayfası REKLAM FİYATLARIMIZ;
1 GÜN FİYATI; 40 TL
7 GÜN FİYATI; 200 TL 28
0TL (5 GÜNLÜK ÖDE)
30 GÜN FİYATI; 400 TL
1200 TL (10 GÜNLÜK ÖDE)
DİPNOT: Reklam alıyorum, şu kadar takipçi gelir mi? Şu kadar ürün satılır mı? Gibi soruların ne yazık ki cevabı yoktur.
Takipçilerimizin beğenilerini tek tek tahmin etmemiz mümkün değildir bu yüzden lütfen bu tarz cevapsız soruları sormayın, bu tür soruların cevabı ne yazık ki varsa tamamen satış yapma odaklıdır sizlerde inanmayın.
Sayfalar tamamen organik olduğundan kullanıcı adını konuşmamız esnasında verilecektir, inceleyebilirsiniz.