ogogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İdris hocam elinize sağlık, rakibinizi zayıflatmanızın en büyük yolu yerli tüketicilerinize üyük indirim sağlayarak size geçiş yapmalarını sağlamak olacaktır. Şahsen whmcs kadar başarılı olabileceğini düşündüğüm bir yazılımın onun kadar pahalı olması bana değişiklik yapma ihtiyacı hissettirmiyor. En azından yerli girişimcilere ve firmalara indirim sağlarsanız hem yurt dışındaki bir yazılıma para ödemekten kurtarırsınız hem de ülke içinde hızlı büyüyerek dünyaya açılma şansı yakalarsınız.

Edit: Ayrıca whmcs gibi yıllardır hizmet ve güven veren bir yazılımdan yeni hizmete girmiş bir yazılıma geçiş yapmayı düşünmek zor oluyor. Fiyatlarınızı whmcs ile yarıştırmanız sizler için iyi olabilir fakat bizim gibi tüketiciler için bir avantaj değil.
İlginiz ve samimiyetiniz için teşekkürler.
Whmcs üzerinden geçiş yapmak isteyenler için xx oranında indirim uygulama gibi bir düşüncemiz var. Bu oranı daha sonra netleştireceğiz ama ciddi bir indirim olacağına emin olabilirsiniz. Ek olarak sorunsuz geçiş için WHMCS to WSCMS aracı geliştiriyoruz. Tüm verileri sorunsuz ve eksiksiz olarak taşıyabilecekler.

Ek olarak, fiyat konusunda ılımlı davranmaya çalışıyoruz, Wscms kullanmak isteyen fakat bütçesi tam olarak yetişmeyen kişilere de yardımcı olmaktayız.

Fiyat konusundaki düşüncemiz, bu işi gerçekten yapan veya yapmak isteyen kesime göre gayet normal olduğuna inanıyoruz. Çünkü böyle bir sistemi düşük fiyatlarla satamayız, bu bizlerin emeğine, zamanına ve fedakarlıklarına saygısızlık olur.

arsze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sevinerek inceledim. Hem Türkçe olması hem de bizi tanıyan ve güncellemeleride ona göre geleceğinden emin olduğum bir firma ile çalışmak isterdim. Ancak fiyat fayda konusuna emin olamadım.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Her zaman bekleriz. Fiyatına göre daha yüksek fayda sağlayacağınızı garanti ederim

Güncellemeler konusunda aralıksız çalışıyoruz. Zaten süreç içerisinde yapılan yenilikler ve güncellemelere bizzat şahit olacaksınız.

Proyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yazılım ellerinize sağlık. Sitemio kalitesini yine gösteriyor.
Teşekkürler.