Ağrı'da 12 ay yaptım.

Erlere eğitim verenler ve dağa göreve çıkanlar ayrı oluyor.
Askerlerle uğraşanlardan nefret ediyorum. Adam sivilde bir baltaya sap olamamış, güzel parası var diye oraya girmiş ve hayatında eline ilk defa bir yetki verilmiş.
Saygılı davrandığım halde bana git l*n gel l*n vs. küfürlü konuşuyor. Bana derken hepimize aynı yani.
Yalakası olanları kolay işlere gönderip kolluyor, diğerlerine eziyet ediyor. Bir kişi yatağının bir kenarını bozuk yapmış bahanesiyle ben herşeyimi gerektiği şekilde yaptığım halde -40 derecede dizlerimizi geçen karın içinde neden sürünüyorum.

Peygamber Ocağı diyoruz fakat %95'in ağzından küfür düşmüyor komutan da asker de hepsi aynı.

Ben bu bedelli yapanlara hain diyenleri de anlamıyorum adam sivilde belki ticaretle uğraşıyor belki başka güzel işi var ülkeye vergi ödeyerek destek oluyor, bırakıp gidince çöp toplayıp bulaşık yıkayacak, Er'ler birliğinden dışarı çıkamıyor ki doğuda.
Savaş olsa hepimiz gideriz zaten ama normal askerliğin savaşla vs. alakası yok gidip komutanların egosunu tatmin etmekle ve hayatındaki yapmadığı saçma işlerle uğraşacak insanlar.