15 gündür bilgisayar parçalarını satmakla uğraşıyorum belki görmüşsünüzdür r10 da konum mevcut, sahibinden ve letgoya koymuştum sahibinden de çok nadir mesaj geldi letgoda 100+ kişiyle konuştum toplam sattığım ürün(bir ürünü r10 dan sattım) total 6 tane yarin de 7. olucak sanırım ancak düzgün satış cidden yok, adamla anlaşıyorsun alıyorsun ürünü sırt cantana koyuyorsun çıkıyorsun tam mekana gidiyorsun adam arıyor hocam benim acil işim çıktı gelemiyorum ancak haftaya kesin alıcam ( haftalar bitmedi ), veya test etmek istiyor ancak test etme şansın yok diğer parçalar yok elimde bilgisayarın bunun için test edebileceğimiz bir bilgisayarcı arıyorum, adam "kesin alıcam gelicem hocam" diyor buluyorsun uğraşıp hocam ben vazgeçtim gelmiyorum gel buna sinirlenme artık son 3 üründe konuştuğum insanlara yazdım "artık cidden sıkıldım ciddi alıcıysan görüşelim yoksa vaktimi çalma lütfen" diye almıyıcak adamda yazıyor haliyle ister istemez veya sırf 50 tl için almayanlar bile oluyor adam gelmiş 1200 1300 olan ürüne 500 tl teklif ediyor ya tutarsa hesabı bunlarla vakit harcıyorsun ister istemez ancak başka türlü gidip bilgisayarcıya satsam ölü fiyatına gidicek parçalar mecbur letgoya giriyorum normalde kullanmadığım bir uygulama olsada...