kartal67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
affınıza sığınarak söylemek istiyorum sizin o ne idiği belirsiz adamların ağız kokusunu çekmek gibi cümle kullanmışsınız hocam yanlış bi kelime bu Siz evinizde rahat rahat oturun diye o ne idiği belirsiz adamların ağız kokusunu çekeceginiz adamlar şehit oluyo Bayrak uğruna canlarını seve seve veriyor. LÜtfen biraz dikkatli olursanız sevinirim...
Hocam beni gönderecekler fizanda bir revire ne vatana ne millete faydam olacak. Benden 1-2 ay eski diye “ne idiği belli olmayan” kişiler tarafından “sözde” yazılı olmayan askerlik goygoyları olacak.

Biz evimizde rahat uyuyalım diye görev yapan adamlar zaten işinin başında oluyor. Askere gittiyseniz aydınlatın beni; ben Samsun’da revirde oturup milletin afrasını çekerek vatan mı kurtaracağım? Ya da oradakiler vatan mı kurtarıyor? Ben şuan İstanbul’da ki polise mi emanetim, Tuzla’da ki askeri birliğe mi? Sabah 8 akşam 8 koşup duruyorlar, başlarında 2 tane yüksek rütbeli var. Afedersiniz erlere köpek gibi davranıyorlar. Beni mi koruyorlar?

Benim evimde rahat uyuyamı sağlayan herkese minnettarım, saygım sonsuz. Bana da öyle bir fırsat verilse bende yaprım askerliğimi hiç uğraşmam bedelli falan ama öyle olmuyor işte. Git askere 5-6 ay yat orada devletin milletin parasını çarçur et hiç kimseye faydan olmasın sadece yoklamada “burada” de gel. E nerede vatan millet? Ben oraya üst rütbelilere emir kulu olarak gidiyorum ve karşılığında bir dünya azar, küfür hatta fazlasını görüyorum. Kimseye faydam olmuyor başkasınında bana olmuyor.