Bence herkes cevap verir. Herkes yardım eder. Soru yanlış. Net bir bilgi talebi olsa net cevap verir bilgisi olan. İnstant ın sayfa beğenisi ile bir beklentisi yok. Hangi sayfa ve ya siteden alırsan al ortalama 15-20k tekil girişten sonra başvuru için domaine onay açıyor. Ardından başvuru yaptığınızda 10 günlük bir süre içinde sizden hit almaya devam etmenizi ve makaleleri uygun olarak günde 3-5 tane giriş yapmanızı istiyor. Bu dönem çerez politikasını çok önemsiyor ve vasıfsız temaları kabul etmiyor. Sitenizi değerlendirmeye gönderdiğinizde hiti keserseniz, makale girişi yapmazsanız veya giriş yaptığınız makalelerde hata varsa onay vermiyor. Geçmişte almak kolşaydı. Sonraki zaman diliminde bir dönem imkansız hale getirdiler ancak şimdiki zamanda biraz daha esnemişler ama yine de her başvuranın alabildiği söylenemez. Net soru sorun. Bildiğim cevabı veririm. Bence her görende cevaplar.
Hocam vallahi kaç kez soru yazdım bi bilsen. bir tek 1-2 kez @haysebeyse nickli arkadaş yanıt verdi yardımcı olmaya çalıştı.
Eğer müsait olursan yardımcı olacaksan konu ile ilgili sorularım şunlar;
- Kayıt yapmaya çalıştığımızda facebook 10 Adet makale yayınlamamışsın makaleleri göremedik tarzında uyarı veriyor. Sonra bu makaleleri oluşturmak için bölüm açıyor. Bu makale dedikleri benim face sayfamın içine oluşturacağım makale mi? Eğer Öyleyse herhangi bir konu hakkında olabilir mi? Yoksa O bölüme sıfırdan 10 makale mi yazıp devam edeceğiz?
- Kayıt yaptırırken sitemin hit çekmediği hatasını verdi bende google için siteden hit çekiyorum. Sitem kayıt olduktan sonra da bu kadar hit çekmese kayıt iptal mi olacak? Yoksa Senin Yazdığın gibi kayıt tan sonra 10 gün daha hit alalım sonrasına bakmıyor mu siteye?
- Diyelim ki Onay aldık. Face hızlı makale leri sayfamızdan kendisi mi otomatik çekiyor siteden yoksa biz önce siteye makale ekleyip sonra aynısını face sayfamıza mı kopyalayıp paylaşıyoruz?
- Onay aldığımızda bir günde kaç makaleyi tıklanması için face sayfamızda paylaşabiliriz?
- Para kazanmak için paylaştığımız makalelerin açılması mı gerekli yoksa açıldıktan sonra face reklamı mı olacak ona mı tıklanması gerekli?
Yardımcı olursan ben ve benim gibi arkadaşlar konuyu net anlaması adına güzel olur. Tşk.