Ya ne kadar kolay diyorsunuz para verdik hizmette sorunsuz olmali. Bunlar tövbe haşa Allah yapisi degil elektronik aksam bir sekilde sorun olabiliyor. Ben dukkanimda 90.000 dolar + kdv verdigim cnc makinem dun dusuk voltaj sebebiyle yandi. Ben bunu yapan üreten siemens fabrikasina parayi aliyorsun ama beni 1 ay bekletiyorsun nasil dicem? Diyemem cunku her şeyin riski vardir. Sen önlemi alirsin gerisini Allaha bırakırsın evet komik ama bu her kosulda böyle. @ufukgedik ve veridyen firmasindayim 1.5 yildir sonuna kadar da memnunum ki ufuk bey ve ekibin özen gosterdigini biliyorum. Evet zararimiz var ama kimseyi satin almıyoruz dedigi gibi ya yedek yükleyip geriye gitseydi siteler ya da piyasadan kaybolsaydi? Koskoca ovh de bile kesintiler oluyor Türkiye de kalmış 2 3 firma onlari da boyle bezdirmek yerine yanında olmaliyiz desteklemeliyiz. Ki yorum yapan arkadaslarda hemen diger kuruluslara gecmeyi oneriyor. Pazarlama diliniz iyiyse piyasaya prim hesabi calisin gayet iyi olur.
Not: evet benim de gelirli sitelerim ama takdiri ilahi diyorum.
Seviyorum veridyeni samimiyeti ve güven veriyor her türlü olumsuzluga ragmen, ellerine emeklerine saglik.