webisyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 hit gerekir. Kendimden biliyorum. Bir sitemin 28 hiti vardı Adsense alabilmiştim. Diğer sitem 27 hit de olduğu için alamamıştım.
İlginç bir bilgi, teşekkür ederim hocam.
SametAkkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana sorarsanız alırsınız
Teşekkür ediyorum hocam başvurdum bakalım artık hayırlısı
FreddyKrueger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır konusu açılmışken sorayım,
Ben, google adsense'nin reklam politikasında adsense reklamlarının eklendiği web sitesinin hitlerinin %90'ı google üzerinden gelen hitler olması gerektiğini hatırlıyorum doğrudur değil mi?
Böyle bir bilgim olsa zaten burada soru sormazdım hocam Başvurdum bakıcaz artık dediğiniz doğru mu değil mi görücez
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hite gerek yok eğer sitende yeterince içerik varsa - görselleri falan iyi kullanırsan yerleşimi iyi yaparsan 30 40 da içeriğin varsa adsense alırsın.

Teşekkür ederim hocam

eskiden ben de öyle hatırlıyordum en azından 5 6 sene önce öyleydi şuan resmi olarak durum nedir bilmiyorum ama film sitesinden müstehcen fotoğrafa tıklatarak adsense olan site açtırıyorlar ve reklamı playerin göbeğine koymuşlar zxavallı abaza kardeş video çıkacak diye tıklamadık yer bırakmıyor ve bu hesaplar en az 4 yıldır açık. bu nasıl oluyor hala aklım almıyor
Artık günümüz dünyası böyle malesef, saçma sapan youtuber'lar milyarlarla oynuyorlar, bizim milletimiz de asalak gibi bunları izliyor. Biz mantıklı bişey yapıp çeksek 100 ü geçmez görüntüleme