RendMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en kısa sürede ekleyeceğiz.

Fikrinize saygı duyuyorum fakat böyle düşünmek yerine türkiyede de bu işlerle amatör de olsa uğraşan var diyerek sevinmelisiniz. Biz çoğu sosyal medyayı yurt dışındaki kaynaklardan kullanıyoruz. Tabiki bu site de çok fazla eksik var ama destek olmalı ki daha iyi işler yapılsın. Yorumunuz için teşekkürler.
Destek olalım tabi ancak var olan bir projeyi var olan bir scripti kullanarak kullanarak sosyal ağ yaptım demek yanlış ve bu şekilde yükselmek zor ve zaman kaybı bana göre

sana bir şey anlatayım zamanında 2 3 sene önce aynı şekilde parasını vererek ve gerçekten sağlam reklam yaparak sosyal ağ yaptım diye ortalıkta gezen birilerini görmüştüm şey zannettiler sosyal ağı kurdum hop hemen büyüsün istediler. anlamıyorlar ki artık aynı tarzda sosyal ağlar tutmaz yeni proje şart

sonra ne oldu şuanda orta yoklar site kapandı vs vs

Ben sizin şevkinizi kırmak istemem ancak ben gerçekleri söylüyorum senin gibi çok böyle site açıpta 1 sene sonra kapandığını gördüm ondan dolayı konuşuyorum böyle boş işlerle uğraşmak yerine sağlam kendi projen olan bir sistem üzerine çalışırsan bende destek olurum.