senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen Wp Otomatik kullanıyodur, tema değiştirmek size fayda sağlamaz.
Aynen

İçeriği ne süratle çekiyor onu tespit edin, daha sonra yeni bir kategori açın ama o kategori site üzerinde kullanıcın göreceği hiç bir alanda içerik göstermesin. Ardından basın Yetişkin en pislik içerikleri ard arda, tabi o sayfalarınızı no follow no index yapmayıda unutmayın.
Sitesi zaten Spam sitesi ordan burdan çektikleri ile siteleri dibe çeken bir site.unu yapsam bile onun umurunda olmaz sitede Reklam vs yok sadece bu amaç için açılmış

ebubekirbastama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözümü kolay şu adresden google'a bildir
https://www.google.com/webmasters/to...amreport?pli=1
Ayrıca Google Search Console'dan tüm listelerin eklendiğinden emin ol
50 Defa bildirdim bazılarını Google yayından kaldırdı ama yeni yaptıklarına engel olmuyor onları da indexliyor ve benden önce yayınlıyor.

hasyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rss sayfanıza girenlerin ip adreslerini, user agent bilgilerini vs. loglayarak tespit ettiklerinizi engellemeyi denediniz mi?
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama öğrenip yapacağım Teşekkürler.

AlfaKurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yorumlara bakmadım ama şöyle yapın.

içeriğinizi yazıp hazırladıktan sonra. bütün yazdıklarınızı kopyalayın ve içeriğinizi post bölümünden silin ve yayınlayın. Bot boş içeriği çalacak. sonrasında siz kopyaladığınız içeriğinizi ve 1 dakika sonra yapıştırın.

Deneyin derim.
Bu Akılıca ama zaten yazının özetini aıyor resim veya videoları değil.İçeriği alamazsa da aynı başlık olduğundan benden önce indexenince ben Hırsız durumuna düşüyorum.O yapıyor ben sürekli Sam diye bildirmeye utanıyorum.Diyorum ya bu ekmeğim ile oynayan bir Şerefsiz.