videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dol-andırıcılık böyle olmaz!
büyük bir firma için hem yanlış hem de suç sayılabilecek bir başlık atmışsın.
CHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merak ettim ürün gönderildi mi acaba? benim ki hala gelmedi zar zor bağlandım desteğe hızlı sipariş kısmına yazdı fakat durum hala aynı
************** tam anlamıyla böyle olur hocam. Gecenin bir vakti sipariş verdim. Tüm bedenlerden fazlasıyla vardı. Aradan 1 hafta geçti iptal verdiler. Gerekçeleri de ürünün kalite standartlarından geçmemesiymiş. Biz salak mıyız? Kadına haklı olarak, seçtiğim bedenden 10larca var hiçbiri mi kalite standartlarından geçemedi? diyorum bir şey söylemiyor. Olayı ticarete dökerek şöyle düşünelim: Bir adamın acil nakite ihtiyacı var, iş alıyor (ama işi yapmayacak) 100 bin lira kazanıyor ve borçlarını ödüyor, kendini yükten kurtarıyor. Daha sonra peyderpey, bir gün bir kişinin, bir gün bir kişinin iadesini gerçekleştiriyor. Boynerin online mağazası tam bir rezalet. Almayın aldırtmayın.

Ek olarak aldığım ürün yayından kaldırıldı ve dün itibariyle, farklı bir isimle tekrar eklendi şaka gibi. 250 liralık ürünü 100 liraya aldığım için zorlarına gitti herhalde.