Eveeetttt jest olması ve görünmesi açısından konuyu açmış bulunuyorum. Kısaca bahsedeyim...

Wordpress bir sitemiz var eşşek gibi sunucuda barınmasına rağmen 20k hitte anneannem gibi çalışıyordu, optimizasyoncusu temacısı bilmemnecisi hepsi uğraştı birbirine taş attı. Sorun bizde değil onda falan.

Tahsin hocamla dün başlayan optimize ve kazı çalışmalarımız belediyeden aldığımız gece çalışma izniyle beraber bu sabahın ilk saatlerine kadar sürdü

Çalışmalarımız bitti site hızı çok rahat 3kat arttı, sorgular azaldı. Panelde işlem yaparken clouda atma yada 500 bilmem kaç hataları kalmadı.

Kendisini buradan öpücüklere boğuyorum, optimizasyon işi yaptıracaksanız şayet benim sözüme güvenip inan arkadaşlarım bu konuyu görüyosa ben kefilim diyorum. Herkese kefil olmam çünkü.

Zor zamanda imdadımıza yetişti saatlerce telefonda konuştuk ben kolay susmam laf anlamam yedim onu yedim

Rabbim senden razı olsun ekmek teknemizin olduğu siteydi çözdü uğraştı ufak tefek aksaklıklar olmasına rağmen hiç bıkmadı, rabbim işlerini rast getirsin kazancın bol daim helal olsun diyorum.

@TahsinCetinkaya

Vesselam..