Ben ev değiştirirken yeni evimde port olmadığını öğrendim.Müşteri hizmetleri interneti dondurun port gelince açılır dedi ne zaman port açılır dedim 6 ayı bulabilir diyordu. Ama internetide max 3 ay dondurabiliriz dedi.
Öyle şey olmaz internet lazımdı vs derken şikayet kaydı oluşturdum.Daha yetkili biri aradı konuştuk istersem tahattüt bedeli vermeden aboneliğimi sonlandırabileceğimi bildirdi.
Sizde böyle birşey deneyin isterseniz.Üst yetkiliye bağlanmayı yada şikayet kaydı oluşturun(facebooktan mesaj atsanızda dönüyorlar)
Şikayetvar konu açtım, tüketici haklarına başvuru yaptım. Twitter destek hatlarına yazım, az önce de kendi sitelerinden şikayet talebi oluşturdum. Bekliyorum. Dönerlerse iptal ettireceğimi söyleyeceğim bende.
Geçmiş olsun. aynı sorunu şubat - mayıs ayı aralığında ben yaşadım. tam 3 ay internetsiz kaldım. Diğer şirketler de ttnet altyapısını kullandığı için interneti taşımama rağmen mağdur oldum ve her hafta paket paket mobil internet alıp telefon hattımın üzerinde wi-fi bağlantısı ile giriş yaptım. Yani demem o ki hiç boşuna sinirlerini bozma çünkü ortalığı ayağa kaldırdığım halde değişen hiç bir şey olmadı.
Haklısınız ama ben o kadar bekleymem, üstüne birde bizim hatamız değil diyorlar komik olan o

Bina da başka interneti kullanan komşularımız var hocam.