Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bankacı değilim ama bildiğim kadarıyla tiyo vereyim. varsa babadan atadan bir kira geliri örnek aylık 400 tl bile olsa, x bir hesabına bağla kiracı her ay o parayı oraya yatırsın sende sahibine ulaştır kirayı baban yada dayın alır. Çevrende geliri yüksek olan bir akraban abin,emmin varsa ver kredini kartını kullansın 4-5 ay, verirken söyle amca bunu biraz kullan şu tarih hesap kesimi ona göre yatırırsın. diyip bankada bir profilin oluşsun. birde imkanın varsa kendini park time bir işci olarak kayıt ettir bankaya buna göre yine bir tanıdık bulup abi senin bu iş yerinin telefonunu adresini kullanabilirmiyim de, bankaya tanımla, sonra x bankadan bir kart geldiğinde en az 6 bin limitle gelecektir. Sadece tahminler ve kısmen denenmiş şeylerdir. üç aşağı beş yukarı bu iş böyle olmadı buradaki cevaplar seni tatmin etmedi kendine bir findeks kredi not analizi,uzmanı bul onlarda aylık 60 tl gibi rakamlara tavsiye verip düzeltiyorlar puanını sicilini. şuan yüksek limitli bir kart geldi akbanktan ve elimi kollumu sallayıp sıfır peşinatsız, taşıt kredisiyle istediğim arabayı alabiliyorum. tabi öpüyorlar faiz oranlarında ama ihtiyaç kredisine iş geldimi küçük rakamlar veriyorlar, bende bu mevzuyu anlamadım bir türlü.

Örnek kredi kartları limitim 15 bin diyelim, eksi artı bakiyler de 5 bin. ihtiyaç kredisi bu paraların toplamı kadar bile çekemiyorum. mevcutta devam edende ufak bir şahıs kredim var onla bir ilgisi varmıdır?
Bilmiyorum, 2 yıldır kullanıyorum Kredi Kartı zaten düzenli ödüyorum kartlarımı sıkıntı yok aksatmam asla.

Ertugrul53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son bir kaç ayda çok değişme olmadıysa ;
normalde maaş x4 kat limit verilebiliyor.
bu limit kişinin tüm bankalarca alabileceği toplam limit oluyor.
bankacılarin kendi inisiyatifleri ile kisinin gelirini yazabildiklerini düşünüyorum.
bankacı bunun maasi bu ama su bu geliri var ek.. toplam buna 5 000 maas geliyor yazsa. 20.000 tl kredi kart limiti verilebilir duruma geliyorsunuz.
Maaşım var ama bunu göremezler Sadece 2 ay önce 10 günlük sigorta girişim oldu Yan gelir göstermiş. Yarın gideceğim 5000 e yuvarlasın diye bakalım yaptırabilecek miyim 😂