Yazınız için çok teşekkür ederim hocam çok sağolun..

Daha önce reklam çıkmıştım 1 ya da 2 sene oldu sanırım nasıl verildiğini unuttum baştan yapayım dedim aklıma sorular geldi sordum sağolun cevabını verdiniz. Ben en iyisi önceki çıkmış olduğum reklamı tekrar çıkayım bari onda Varsayılan Maks. TBM Tutarı otomatik: ₺0,11 diyor..

Tek kelime eklemek sizce yanlış mı? Sadece bir kelimeden bulunayım bence yeter en çok arama da onda var zaten bu reklam vermede zararlı mı?

tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Maksimum TBM teklifi sınırı (isteğe bağlı) dediğiniz ayar muhtemelen siz tıklama sayısını en üst düzeye çıkarma stratejisini seçtiğiniz için soruyorsunuz evet oraya bir maksimum tbm belirleyebilirsiniz. buna göre adwords günlük bütçeniz dahilinde en fazla sizin belirttiğiniz miktarda tbm kesecek şekilde en fazla tıklama almanızı sağlamak için reklamlarınızı optimize eder.

tabiki siz performans gösteren ve günlük bütçeniz dahilinde reklam gösterimini gün içinde yayacak kadar tbm ölçümleyip manuel tbm stratejisiyle hep o tbmden reklamlarınızı gösterebilirsiniz.

günlük bütçe olayını direk kampanyalar ekranından ilgili kampanyanın günlük bütçesindeki kaleme dokunarak belirleyebilirsiniz.

yine kampanyalar ekranından zaman planlaması yapmak istediğiniz kampanyaya girip sonrasında reklam gruplarınızı gördüğünüz ekranda en soldaki menüden reklam zaman planlamasını tıklayarak hangi gün hangi saatlerde başlasın dursun bunları ayarlayabilirsiniz.

Eğerki aktif bir hesabınız varsa politikalara uygun bir reklamı 15 dk içinde yayınlarsınız.

İlk kez bir hesap açmış ve ödeme profili kaydetmişseniz. Reklamlarınız maksimum 1 günde onaylanır ancak faturalandırma profili doğrulaması için yayına girmesi 3 güne kadar sürebilir