kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forumda cpanel, litespeed, ahret, google Adwords, buffer, themeforest gibi alanlara ayda ne kadar döviz çıkıyordur mesela? Biz bunları yapmayacak kadar salak mıyız?

Devlet desteği ile şunları yapsak diyeceğim. Artık halkımızın öyle bir yozlaşmasını görüyorum ki bu devlet desteği ile değil ağır kapitalist sistemlerin sayesinde yapılabilir olduğuna inanıyorum.

Çünkü bizim ülkede devlet desteği devletten çalmak için düşünülüyor. Öyle içimiz boşalmış durumda.
Müsadenle themforest konusunda bir ekleme yapmak istiyorum. Benim de alım yaptığım bir yer, bizim yazılımcılarımız da aynı kalitede ürün çıkartabilir ve bunun için devlet desteğine falan ihtiyaç yok.

Bizim sorunumuz işin devamlılığı ve müşteri memnuniyeti. Bizde tema ya da script satan adam iade kesinlikle mümkün değildir diyor. Zaten lisanslı sattığı ürüne yasada böyle bir hakkım varken izin vermiyor. Bir sürüm çıkartıyor ancak yıllar sonra para ihtiyacı olursa veya canı isterse ek özelliklerle yeni sürüm yayınlıyor vs. İşini hakkıyla yapanlar var mutlaka ama bizim genelimiz ilk satım odaklı çalışıyoruz. Hatta geçen bir satış konusunda şunu gördüm ve gülümsedim. Arkadaş aşağı yukarı şunu yazmıştı "Tema alımlarında 7/24 kurulum yapılır ancak destek talepleriniz sadece mesai saatleri içinde yanıtlanır". Themforest üzerinden alıp memnun kalmadığım 2 - 3 temayı iade ettim ve sorunsuz geri ödeme aldım. Bu yüzden ihtiyacım olduğunda alternatifi varsa genelde tercih ediyorum.