Öncelikle geçmiş olsun dostum.
Bu verilen ilaçları ne kadar süredir kullanıyorsun acaba? bu tarz ilaçlar en az 6 ay kullanılmalı ve doktor kontrolünde kullanılarak bırakılmalıdır.sakın kendi kendine bırakma.Ayrıca ilaçlar ağır geldiyse doktora bunları söyleyebilirsin.Yeni başladıysan ilaçlara ilk zamanlar uyku hali iştahsızlık vs gibi yan etkiler yapması normal zamanla vücut alıştıkça bu etkiler kaybolacaktır.
Askerliğe kendini hazır hissetmiyorsan askerlik şubene söyle önce seni askeri hastaneye sevk etsin belki onlar 1 sene filan erteleme verebilir bu sayede öbür sene gidersin sağlık önemlidir.
Ama sadece ilaçlarada bel bağlama kendin neyle mutlu oluyorsan onu yapmalısın güzel şeyleri düşünmeye çalış.Mesela nedir bu bir hobin vardır o seni muıtlu ediyordur mesela müzik dinlemeyi seviyorsundur ona göre hareket et sevdiğin müzikleri dinle neye ilgi duyuyorsan o şekilde ilerle.
2 yıldır ilaç kullanıyorum hocam. Düşük dozlarla başladık birçok ilaç denedim son 1 aydır ilk mesajda yazdığım 2 sini kullanıyorum.
Yarın tekrar gidip psikiyatr ile görüşeceğim, askerlik bedelli hocam erteleme alırsam hakkım yanabilir uzun dönem yapmak zorunda kalabilirim.