Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ongun'u 2005'den beridir tanıyorum. Kardeşim gibidir. Kardeşimle IRC forumunda tanıştık. Ve daha sonra IRC ve forum ile alakalı birçok projede beraber çalıştık. Tam kafa dengi bir insan. Zaman zaman atıştık fakat konuda da belirttiği gibi çocuktuk o zamanlar. Genel olarak kendimizi geliştirdik, eğlenceli vakitler geçirdik. Her zaman doğrunun, iyinin yanında oldu.
mIRC Scripting'de oldukça başarılıydı, ki zamanında bırakmasına üzülmüştüm. Bende aynı konuya heves etmiştim. Fakat şimdi ne kadar doğru bir karar aldığını anlayabiliyorum. SEO, HTML, CSS, PHP günümüzün vazgeçilmezleri. Bende geç olsa dönüp dolaşıp, aynı konular üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
SEO konusunda uzmanlığının tartışmaya açık bir konu olmadığını düşünüyorum. Diğer web konularında ise açtığı forum projeleri incelenerek rahatlıkla anlaşılabilir. İstikrarlı bir insandır. Hepsi olmasa da çoğu projede -özellikle vBulletin kullandığı forumlarda- başarılı olmuştur.
Son olarak zor zamanlarımda yanımda olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hatta R10'da çoğu kez bana kefil oldu, kardeşime minnettarım. Bunu kimsenin kimse için kolay kolay yapabileceğini sanmıyorum. Buradan da anlaşılabileceği gibi kardeşim iyi gün dostu olduğu gibi aynı zamanda kötü gün de dostudur.
İnternet aleminde olduğu gibi, mesleğinde de başarılı olacağından hiç şüphem yoktur. Umarım ilişkinde de her zaman mutlu olursun.
Seviliyorsun kardeşim.