beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense i bu şekilde değerlendirebilmeniz için her gün aynı hiti almanız lazım hergün aynı adwords reklamlarının aynı bütçe ile dönmesi lazım ve hergün aynı kişilerin siteye girmesin lazım. vb. pek çok şeye aynı aynı ihtiyaç duyarsınız.

değişken bir sektör kullanıcılar değişiyor pazar günü pikniğe giden insan sayısı bile etkiliyor havanın yağışlı olması sıcak olması resmi tatil olması seçim olması kavga çıkması afet olması vb. hayatın içindeki herşey hiti etkiler hit etkilenirse kitle etkilenir gelir etkilenir.

teknik olarak günlük değerlendirmeyi gelir azaldı çoğaldı olarak yapmanız çok zor.
yapılabilecek şey maksimum kazanca odaklı dokunuşlar yapmak gündeme göre siteyi beslemek insanların ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışmak.

sonrasında analizi günlük değerlendirme yerine yaptığım şeyler işe yarıyor mu olarak yapabilirsiniz
Hocam işte kastım şu, ben bu foruma giriyorum, ki forumun zaten amacı bu tip değerlendirmelerde fikir alışverişi yapmaktır, okumak ve bilgi edinmek istediğim şeyler genellikle adsense hakkında yeni şeyler, eski konulardaki bilgiler artık para etmiyor. Yeni fikirler, yeni denemeler yaptığımız zaman sonucu paylaşabileceğimiz bu tip bir ortamın olması aslında hepimiz için faydalı olacaktır. Mevzu günlük değerlendirme değil yani, genel olarak bu tip konuları günden güne tartışabileceğimiz, ortaya çıkan veriler sonucu da değerlendirme yapabileceğimiz birşeyler. Şunu yaptım, şu şekilde bir gelişme yaşadım veya şunu yaptım şu şekilde bir sonuç aldım diyebileceğimiz bir ortam olsa eğer iyi veya kötü sonuçları paylaşıp birbirimize faydalı da olabiliriz demek istiyorum. Bunun daha çok fayda sağlayabileceği bir başlık varsa dileyen açsın o başlıkta değerlendirmelerimizi paylaşalım.

Ha diyorsanız ki siz kendi değerlendirmelerinizi kendi başlığınızda paylaşıp yine de bunu yapabilirsiniz, evet yapabilirim fakat katılım olduğunda daha fazla bilgi birarada olmuş olur diye düşündüm. Yoksa burada bireysel olarak herşey için başlık açma yoluna da gidilebilir, doğrudur ama kalabalık eder.