yıllar önce ankara ostim de savunma sanayinin sergisi yapıldı,amaç yerli firmalara iş yaptırmak imiş..
gittik gezdik masalar koymuslar,her masanın üzerinde bir sürü irili ufaklı malzemeler parçalar var,işte önlerinde yazıyor
made in germany=20
işte efendim ıtaly
abd
vsvsvs,size samimiyetimle söylüyorum ,biz o 20 luk parçaların adetini 3 tl ye yapabiliyoruz,bunun gibi bir çok kendimize göre iş bulabildik orada
sonra ne mi oldu;
sonra kaç mühendisin var,kaç tane teknikerin var,kaç tane elemanın var,kaç tane cnc makinan var,şunun varmı bunun varmı..
istedikleri ekipmanların tamamının olması imkansız,ve gerek te yok..
sözleşmeler yapılır,işler verilir ozaman istediğin gibi işler çıkmazsa gereken yapılır..
sonuçta tahmin ettiğiniz gibi,işler gideceği yerlere gidiyor zaten ve öncedende belli olur zaten..
tamam her önüne gelene verme zaten,ama gel firmaya bi bak geçmişine bir bak,yapılan işleri gör ondan sonra karar ver..
sadece ve sadece yazık,bizim 3tl ye üretebileceğimiz ürünler elin germany sinde 20 ödenerek yaptırılıyor içler acısı
Dehşete düşürdü gerçekten yazdıkların şaka gibi prosdedürler yüzünden elin 20 sunu kabul etmeye zorluyorlar. Bu kadar mühendislik fakültesi neden açılıyor anlamış değilim.