Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En çok hükümeti eleştirenlerden biriyimde, yahu 2000 model 15 taklalı honda s2000 140bin tl den başlıyor 30 bin liraydı bu araba herkes 2.elde arabalarını böyle şişirirken 0 araç bayileri neden yapmasınki ? 18 yaşında şasesi yamuk s200 140 bin lirayken full+full 2018 dizel egea 170bin lira gayet normal..
Sifir arabarin fiyati arttigi icin 2. ele talebin artmasi sonucunda fiyatlarin yukseldigini anlayamayan insan beyani. Her konuda yorum yapmak zorunda degilsiniz, ozellikle bilginizin hic olmadigi konularda. Ama dur Türk insanin her konuda bilgisi olmasa da fikri vardir degil mi...
Edit: Egitim sart o yuzden Bilal'e anlatir gibi anlatiyorum. 100 bin liraya 2018 bir araba aldiniz, 2019 modeli normal sartlarda 110-120 araliginda cikar (asiri bir gelistirme yoksa) Siz arabanizi satmak isterken 105 isterseniz kufur mesajlari gelir. En fazla 80-90 araliginda satarsiniz. Fakat ulkemizdeki gibi 100 binlik araba 170 binden cikarsa 130 yazarsiniz ve kimse size niye diyemez. Derken oburu de fiyat artirir, benim araba daha temiz der digeri daha cok artirir, sonuc: ulkenin guncel hali.

Not: mobil