Bahsettikleriniz ekstra donanımdır, her R-Line araçta olmaz. Araç orjinal R-Line, fakat tek dikkat etmenizi önereceğim konu DSG. DSG bir aracı ikinci el alırken lütfen titremeli, sarsıntılı geçişleri olup olmadığını test edin. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam bugün orada yaşayan bir arkadaşımız gidip test edecek biz gidince de ayrıntılı bir şekilde bakacağız.
bencu yorgunluk tespit sistemi, geri görüş kamerası vs. olup olmadığını araç sahibine sorun yoksada dediği gibi fabrika çıkışlı değildir.
Teşekkür ederim aslında sormak istediğimi yanlış sordum sanırım. Bu özellikler ekstra donanım ile mi alakalı yoksa orjinal fabrika çıkışlı olmasıyla mı alakalı bunu sormak istemiştim hali hazırda bunlar bu araçta yok görünüyor zaten.