Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim postu beğenmemin nedeni yalan haber değil ırkçılıktır... Konuya yorum yapan arkadaşlarda bariz ırkçılık görüyorum.. Tüm dünya sadece bizler için yaratılmadı ve mazlumun derdini sıkıntısını da kendimize dert olarak görmeliyiz zira benim benimsediğim İslami dava bunu gerektiriyor.. Suriyeliler arasında pislik insanlar olabilir tıpkı her halkın içinde olduğu gibi, sırf bundan ötürü ırkçılık yapıp bombalanmalılar şu bu demek bana iğrenç geliyor....

Terörist olayına gelince kendini patlatan duvardan atlamaya gerek görmeden de patlatabilir.. Hakkeza sınırı aşmak isteyen terörist duvara gerek duymadan da aşabilir... Bu tür polemik konulara yorum yapmaktan kaçınıyorum, bu ilk ve son yorumum olacak zira polemiğe girmeyi sevmem.. Tek diyeceğim şey tüm müslümanlar kardeştir ve hepimiz Adem'in çocuklarıyız. Hiçbir insanın canı bir sınır duvarından geçti diye "aralarına bomba atalım" diyecek kadar değersiz değildir... Sınır mefhumumun sadece İslam ülkeleri arasında yer alması da ayrıca üzücü bir durumdur. Avrupada sınıra gerek duymadan her yere rahatlıkla gidilirken bizim bölgemizde sınırların olması üzücüdür.. Bu da Ortadoğunun kaderi sanırım..
Irkçılığa bende karşıyım , o türde bir görüşüm olmadı.
Ancak bu şekilde sınır geçilmez.