Hocam sıkı bir youtube takipçisi olarak bir kaç yorum yapmak istiyorum.
Sadece videolara izlenim kasmak istiyorsanız bu başlıklar tutar. Örn: Enes batur yorumluyoruz,Orkun ışıtmak ifşa..vs fakat abone sayınızı pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Abone kaynaklı büyümeye açık bir kanal olmak için bence kesinlikle özgün ve devamlı içerik şart. Sevgiliye challenge,şaka,kışkırtma..vs gibi içeriğe yönelecekseniz eğer Kocakarı ansiklopedisi gibi olmamanızı öneririm.İyi başladılar bir kitleleri oldu fakat sonra trendlere oynamak uğruna boş boş videolar üreterek kendilerini bitirdiler..Bence youtube izleyicisi karşısında ki samimi mi yoksa para için mi yapıyor hemen anlıyor.Oğuzhan Uğur'un bu kadar hızlı büyümesinin sebeplerinden birisi de adamın tamamen samimi olarak kamera karşısına geçmesi oldu. Şahsi fikrim ben sizi samimi bulmadım..Tabi bunda yeni başlamış olmanın heyecanı da yansımış onun da etkisi vardır. Kanalınıza bir konsept bularak bu işe başmanız en iyisi olacaktır. Yani insanlar çak bi beşlik kanalına girdiğinde bulucağı şeyleri tahmin edebilmeli şuan kanal çorba misali olmuş. Umarım kendi kitlenizi oluşturarak iyi işler çıkarırsınız başarılar dilerim