Sizi ilgilendiren kısımdan şikayet etmeniz gerekirdi. Fetö ile ilgisini nerden bildiniz? İnsana terörist damgası kanıt olmadan şikayette bulunmak hoş bir şey mi? Yarın birgün sizi böyle damgalasa hoş olur mu? Diğer hakaret küfür iftira şikayetlerin bile eminim incelense öylesine yapılmış şeylerdir.

kin kötü birşey hocam. insanlar her zaman işlediğine emin olduğunuz suçlardan yargılanmalı. kişi katil ise cinayetten, hırsız ise hırsız ise hırsızlıktan. yarın birgün başınıza haksız bir suçlana gelirse suçladığınız kişinin neler çektiğini anlarsınız.

insanların hayatı ile şu düzensiz adalet sisteminde oynamamanızı öneririm. 1 kişinin ahını almak kadar kötü birşey yok. sizin işlediğini düşündüğünüz suçlardan haksız yere hapis cezası yatarsa hoş mu olur?

düşünün hocam sadece. karşınızdaki *********** bile olsa insan.