Evet tamamen kurgu.
O kadar korkunç olayın içinde bulunurken bu adam nasıl sırıtarak gülebiliyor ?
Örnek (
boşluğu silin);
https://www.youtube.com/ watch?v=1qIQ_zxfZu0&t=3382s
Bunu paylaşmamın sebebi hala kurgumu acaba eğer kurguysa falan net olmayan insanlar içindir.
Abone'sindir beğenirsin o ayrı Süpermen'inde uçmadığını gerçek olmadığını bilirsin seversin izlersin ancak uçmadığını kabul edersin.
Gerçek olmadığını bile bile videoları beğeniyorsunuz diye niye bu savunuculuk.
Ayrıca attığım video başlığında da göreceğiniz üzere SICCIN filminin çekildiği yer diyor.
Siccin 5 Filmi ne zaman vizyona girdi 18.08.2018 - video ne zaman yayınlandı 19.08.2018 yani bir gün sonra.
Tamamen kurgu tamamen ajanslara ve reklama dayalı bir iş. Beğenir izlersin hoşuna gider gerçek olmadığını bilirsin o ayrı ancak bu tür kanalların hepsi izleyenleri cahil yerine koyuyor ve izleyenlerin yorum atanların YouTube genel kitlesinin yaş seviyesi tahmin edilenden daha düşük yani inanma payları daha yüksek.
YouTube yayıncılığı işinin içinde olan kişiler zaten ilk 1 dakika dolmadan ilk izlediğinde kurgu olduğunu söyler.
Dün yazdım biraz yazı sildim baktım konu bu günde devam ediyor dayanamayıp yorum attım.
Bunlar tamamen iş ve para odaklı şeyler tıpkı bilim kurgu, fantastik filmler gibi.