Novaprospekt kurgu. Youtube'de çok takılırım ve birçok kanal takip ederim, bu işlere ilk girdikleri zaman kurgu yoktu ama ayağına taş takılsa "ah ahhh" diye bağırarak milleti korkutuyordu. Sonradan bunu ekip arkadaşları vs. ile destekleyerek farklı şeyler yapmaya başladı. Zaten filmin de bunun bir sonucu olduğunu düşünüyorum, "efekt yapmayı beceriyoruz hadi bir film çıkartalım" gibi.
Onun dışında kişiliğini de zerre beğenmiyorum, çok rahatsız edici bir üslubu ve insanlara tepkileri var. Kameraman kuzeni mi neyse ona bile kölesi gibi davranıyor.
Sonuçta ekmeğine bakıyor, ne kadar inandırıcı yaparsa o kadar iyi onun için. Emek veriyor. Parasını alıyor, sonuçta Youtube'da yapılan hiçbir şeyin ben kimseye katkısı olduğunu düşünmüyorum. Zira çok övülen Barış Özcan dahi, birkaç aramayla ulaşabileceğiniz bilgileri video yapıp insanlara veriyor ve dahi muamelesi görüyor. Normalde herkesin bilmesi, anlayabilmesi gereken şeyler bunlar. Youtube bir çöplük bence. Ama para kazandıran bir çöplük.
Bunlar dışında metafiziki, cindir şudur budur o tür şeylere değinen kanallar var elbette, fakat bunlar Youtube'a oynayan kanallar değil, yani hadi ekip alayım abonem artsın tt olayım gibi insanlar değil, bir iki çekeyim atayım tarzından videolar. İzlediğinizde anlıyorsunuz zaten.
Son olarak, cin vs. varlıkları inkar ederek, kurandaki sureleri de inkar etmiş olursunuz, bilime inan falan diyenlere kulak asıp dininizi zedelemeyin, millet insanları dinden soğutmaya iyice alıştı işleri güçleri yok...(bknz: konudaki yorumlar)