Yazacaklarim sonunda bayağı nefret duyulan biri olcam fakat yazicam.
Gittiğiniz il ilce her neyse is bulabilirsiniz. Ayrica öneri olarak part time ya da saat usülü calisan cok öğrenci var siz de yapabilirsiniz. Bundan mutevellit olarak derslerine iyi asilin basbakanlik bursu olabilirsiniz. Bir dönem disinizi sıkıp eğer kaliteli bir bölüm okuyorsaniz bir cok büyük firma zaten burs verecektir.
R10 a uye olduysanız zaten kendinize bakacak bir para bulabilirsiniz aylik 300 tl cebine kalan cok insan tanidim. Kiraya falan verdikten sonra sadexe 300 tl ile geciniyordu.
Ekonomimiz genel olarak kötü herkes vermek istiyor ya da kazanan insan verir fakat direk buraya konu acmak yerine yasadiginiz yerdeki sanayi sektorundeki firmalarla görüşebilirsiniz.
Bu husua aşırı takıldım
Bu onerilere alinip ailemin durumu iyi kredi almak istemiyorum diyen arkadaslar siz okumak için değil para ezmek için burs arıyorsunuz demek ki.
Not: üniversite mezunuyum. Alanyada okudum. bilenler bilir oranin nasil memleket olduğunu ben de harcadim ben de ezdim para ama burs aramadım bölüm birincisi olduğum için onlar beni buldu. Bu bağlamda hayat yeni basliyor gidin tecrübe edinin biraz sosysllesin hayatin zorluğunu görün. Eminim ki kendinize bakmayi basaracaksiniz.
Mobil yazildi yazim hatalari vardir.