Şu iki cevabın benzerliğine bakar mısın? Biri şahsi fikir diyerek eleştiriyor, diğeri özgürlükten bahsediyor. İroni.
Soru: Sanat sizce nedir? (Bunun yaptığı sanat değil demiştim)
Soru: Kendisi sanatçı ise Zeki Müren, Barış Manço, Müzeyyen Senar, Tarkan vs ne o zaman? Bakış açınızı değiştirin. Bu sanatçıysa Ajdar'da sanatçı öyle mi? Mantık ve sanattan yoksun düşünce.
Soru: Sesi güzel değil; öyle olsaydı sadece sesiyle gündeme gelirdi, başka şeylerle değil. Ayrıca bana özgürlükten bahsedip sesini beğenmememi eleştirmeniz de zekice değil.
Soru: Kliplerinin söylediği şarkıyla alakası var mı? İzlerken nerenizle izliyorsunuz? Ben bunu söyledim. Aksini söyleyen ispat etsin.
...
müzik evrenseldir. özgürlükte evrenseldir. kimsenin tekelinde değildir. ben özgür düşüncemle yasaklanmasını istediğimde "böyle düşünce olmaz" diye laf söyleyip arkasından herkes istediğini yapar goygoyu yapmanız sadece sıradan biri olduğunuzu gösterir. Bu tip sanatçı bozuntuları yaşantılarını gözlerden ırak değil, herkesin önünde yaşıyor ve yaptıkları ile birilerine (özellikle çocuklara) örnek oluyor. Uyuşturucu içmekten gözleri şişmiş birine de sizin mantıkla kendi hayatı der geçersiniz. Ya örnek oldukları? Komik değilsiniz.
Herkes istediğini yapar diyor, hadi yap bakalım istediğini bu forumda? Böyle sıradan bir düşünce olamaz yahu. Bu goygoyu da bırakın. Herkes istediğini yapsa bu dünya daha da yaşanmaz bir hal alır. Toplum, kurallar vs. neden var? Dünyanın sayılı bilim adamları neden bu konuları irdeledi? Saçmalamakta level atlıyorsunuz bazen.
Neyse burası genelde teknoloji vs ile ilgili bir forum olduğu için uzatmak istemiyorum.
Bu dünya kimseye kalmaz.
Kardeşim sana eleştirme diyen yok, kötü eleştirme diyen de yok. Sen anlamak istemiyorsun ya da anlayamıyorsun. Yasaklanmalı dediğine dokunuyorum ben. Boş yaptığın için mesajın hepsini okuyamadım bu arada.