PlusNetTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kupon kodu için rezerve alayım bende
Türkiye'de bu tip firmaları görmek güzel ben özellikle dolar kurunun düşük olduğu zamanlarda Digitalocean gibi firmaları kullanıyordum. Türkiye'de 1GB RAM makinelere 30 TL isteyen firmalar varken fiyat politikası daha uygun geliyordu.
Voxility peering sadece ddos koruması için mi ayrıca trafik aktarımı da var mı?
Merhaba,

Çok teşekkürler. Voxility hizmeti aldığınızda tüm süreci siz yönetiyorsunuz. Voxility ile aramızda API bağlantısı ile rahatça istediğiniz özelliği açıp kapatabildiğiniz, gelen saldırıları ve saldırı tiplerini tüm detayları ile görebildiğiniz, saldırı loglarını aldığınız bir sistem mevcut. Bunun dışında standart olarak Netinternet tarafında anormal trafiklerin otomatik olarak duruma göre yönlendirilmesi ile ilgili sistemde varr.

Digitalocean sunduğu özelliklerin hemen, hemen hepsini DDoS gibi katmadeğerli servislerde ise fazlasını sunuyoruz. İki şirket arasında en belirgin özellik biz Türk şirket olarak doları sabitleyebiliyoruz

Şuan 1 Dolar karşılığı ilkbyte.com da 3.99 TL üzerinden işlem yapılmakta.

Bu arada ek ilave olarak DDoS yönetim paneli ekran görüntüsünü sizlerle paylaşayım. Layer7 ve Layer7SSL koruma sistemini istediğiniz an kendiniz açabiliyorsunuz. IP adresinizin hangi alanlarda anons edildiğini canlı görebbiliyorsunuz. Tüm saldırı raporlarına en ince detayına kadar ulaşabiliyorsunuz Layer7 SSL için voxility firewall cihazına sitenizin SSL dosyasını yükleyerek Layer7 modunda orjinal SSL keyiniz ile çalışabiliyorsunuz. Bunlar piyasada bulunmaz özelliklerden.