1- Bu video ne zaman çekilmiş?
2- Nerede çekilmiş?
3- İçeri mi giriyorlar dışarı mı çıkıyorlar?
4- Sınırın diğer tarafında kim / ne var?
5- Girdikten sonra ne oldu?
Hiçbiri belli değil, ama tepkiler şahane. Farz edelim ki giriyorlar, ne olmuş? Öldük bittikçiler bir kez daha aha ülkeyi bu hale getirdiler moduna girmiş. Duvar yokken oradan pkk geçer, eylemini yapar aynı yerden geri kaçardı. Hatta o zamanlar senin bunu ruhun bile duymazdı, ABD sana uydu görüntüsü vermezse günler sonra nereden girdiğinden haberin belki olurdu.. Şikayet edebiliyor muydun? Hayır!
Şimdi hem kendi gözetim sistemlerimiz(uydu,iha,siha,vs.) var hemde dünya maliyetle oraya duvar örüyoruz. Bırakın da bazı eksikler, hatalar oluversin. Hangimiz mükemmeliz ki mükemmel/hatasız bir iş istiyoruz? Ayrıca o üstten atlayanların yarım saat içinde paketlenip geri gönderilmediğini, duvardaki gediğin kısa sürede kapatılmadığı kim biliyor? Kimse. Çok merak eden varsa sınıra teşrif edip gözlemlerini burada yazsın, hep beraber eleştirelim. Ne idüğü belirsiz videolarla algı yapmayın.
Önce o duvarlar Türkiye sınırı mı dediniz.
Sonra girerse girsin çıkarsa çıksın , eskiden olmuyor muydu? şeyine getirdiniz. İçeri girip dışarı çıkması önemli mi?
Burası geri kalmış 3. dünya ülkesi mi? çıksa bile sınır kapısı denen yer var demi? Yol geçen hanı mı?
Bakın evet TR sınırı. :
https://m.haberturk.com/suriye-sinir...du-2008129-amp
Neden terörle yaşamak zorundayız? diye sordunuz mu? Eksikliği savunanı görüyoruz , örneği bu postunuz.
Şehit haberi alınca içiniz cız ediyor mu? Veya neden başka ülkelerde terör yok?
Abd , Almanya , İtalya , Fransa askerleri her gün kayıp vermiyor? Önlemlerini aldıkları için mi yoksa dıj güçler onlarla oynamıyor diye mi?
Örneğin Abd de patlayıcı madde ve malzemeleri çok yaygın. Neden yılda 3-4 defa bomba patlamıyor?
Neden kendi ülkemizi 3. seviye ülke olarak görüyorsunuz ve geçse ne olacak yeaaa düşüncesindesiniz?
Eşiniz anneniz Allah korusun terör saldırısında hayatını kaybetse bu kadar rahat konuşabilecek misiniz?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ayağındasınız.
Evet tanıdığım terör saldırısında öldü , bir diğeri Pöh şehit oldu daha 2 ay önce. O acıyı bilemezsiniz.