Evlerin fiyatı düşmez, firmalarda satamaz 1 yıla patır patır dökülürler.Evler bankaya geçer yine kazanan banka olur.1 yıl önce 600 bine satılık olan ev şu anda 400 bine düştü halada alıcısı yok.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu forumda gerçek olmayan bilgilerle yorum yapan insanları gerçekten anlamıyorum. Arkadaşım büyük firmalar, senin dediğin rakamlar kadar indirime gitmez. Burada Egeyapi, teknik yapi gibi büyük firmalardan bahsediyorum. Yoksa köşe başında ki 200 bin lirası ve küçük bir arsası olup mütahhitlik yapmaya kalkan şahıslardan bahsetmiyorum

O adamlar para döndüremez, zararda etse nakite çevirmeye çalışır.
Geçenlerde bir müşterimiz Orta ölçekli bir firma sadece 50 bin tl kadar indirim yaptı dairelerinde yeni projeye başlayacağı için ve hepsi kısa süre içerisinde satıldı.
Burada anlayamadığınız konu şu, bu evleri alan adamlar Asgari ücretle çalışan adamlar değil, insanlarda para var. Alım güçleride var şuanda piyasa kötü deniyor fakat deli gibi ev satılıyor

Ben işin içinde olduğum ve veriler geldiği için bunu net söylüyorum. Burada fiyat düşecek diye akbaba gibi bekleme zihniyetinide anlamıyorum. İşmiz gücümüz kısa yoldan zengin olmak yada bunu beklemek.
Eve ihtiyacin varsa paranda varsa alıcaksın mis gibi oturacaksın tabi ki, saçma sapan düşüncelere kapılıp hesaplar yapmayın. Gün geçtikçe fiyatlar kat ve kat artacak.