Hocam yanlis anlamayin fakat bende ogrenciyim cok dara girdigim zaman gidip gunluk islerde calisiyorum. Hafta sonu 3 gun baglayıp bir aylık giderimden fazlasini alabiliyorum. Gidin fiziksel olarak calisin.
Yorumun için teşekkür ederim hocam. Fakat Annemde rahatsız.
Annem fil hastası vücudu şişiyor ve yerinden kalkamıyor. Arada zorlayıp kendini kalkıyor ama 3 kere ayaga kalkıyorsa 2sinde düşüyor. Bacakları da şiş olduğu için kendini taşıyamıyor. Babamda şehir dışında çalışıyor şantiyelerde kalıyor. O yüzden evde bulunmazsam malesef anneme bakacak kimse yok.
Ben üniversitede olduğum dönemlerde de komşular yardımcı oluyordu. şuan civarımızdaki komşularda başka şehirlerdeler açıkçası ne zaman gelicekler onuda bilmiyorum. Annemi bırakıp nasıl gidecem hiç bilmiyorum.
Makalede satabilirsiniz, part time işlerde yapabilirsiniz bende öğrenciyim freelance veya part time çalışıyorum paraya ihtiyacım olduğu zamanlar
Hocam bende arada makale yazıyordum fakat bir ara bırakmıştım. Bazı özel durumlardan dolayı. En azından arada 20 30tl geçiyordu elime iyi oluyordu. Şimdi okul döneminde de bu durum olunca çıkmaza girdim iyice.
Freelance olarak yapılabilecek pek fazla iş ilanı bulamadım ben genelde makale yazarları iş yapıyor sanırım.