Askerden yeni gelmiş biri olarak söylüyorum askerliğin her türlüsü rezillik ama acemiye göre daha rahat olursun
İçtima bulundugun yere göre değişmekle birlikte en fazla 3 kere olur sabah öğlen akşam sabahki kesin zaten öğlen ve akşam yemek için buda komutanın ınsıyatıfıne yada bulundugun karakola göre değişir.
Sabah kalkın 6-7 arası değişir
Mıntıka olmassa olmazdır zaten askerin askerlik yapma amacı o mıntıka yapmak nöbet tutmak.Bulundugun yere görede göreve gitmek.
Acemiyeden bi tık daha rahat olacagın kesinde usta birliğini yapacağın yerde önemli.
Selamın aleyküm, acemi birliğini İzmir/Narlıdere İstihkam Okulunda yaptım. Şimdi yerlerimiz açıklanacak usta birliği olarak. Ama bu acemilikte bize kan kusturdular. Topu topuna 55 tane acemi askerdik. Günde 8 defa içtima yapıyorlar her içtima en az 30 dakika sürüyor. Betonun üzerinde oturuyoruz. Bide bizim bölük RDM bölüğü çok sıkıntılı cezaevinden çıkmış gelmiş uyuşturucu bağımlısı bir sürü manyak var. Her sabah 1 saat mıntıka yapıyoruz. Allah'tan komutan beni seviyor da sadece reviri iki siliyorum sonra çıkıyorum. Şimdi bilenler bilir bu usta birliğinde yine günde 8 defa içtima olcak mı? Sabah ın 5inde yine kaldırcaklar mı bizi? Yine mıntıka var mı? Alt devreler gelince bi tık daha mı rahat olucaz?