UnixCode adlı üyeden alıntı:
Merhabalar, Arkadaş ile 1 adet whatsapp programı üzerine anlaştık. Üstüne bir kaç isteğimiz daha oldu program ile ilgili. Anlayışla karşıladı ve hızlı bir şekilde teslim etti. Bot konusunda profesyonel bir satıcı. Tavsiye ederim.
Boos adlı üyeden alıntı:
1 adet alınmıştır gayet ilgili bir arkadaş program sıkıntısız çalışıyor.
mucahitergul adlı üyeden alıntı:
Burak bey önce deneme versiyonu sağladı daha sonra sorularımda yardımcı olarak sorunlarımı çözdü. Bir adet lisans aldım teşekkür ederim.
Titimen adlı üyeden alıntı:
r10'da tanıdım ender insanların en başı Allah yolunu açık etsin.
profad adlı üyeden alıntı:
Tavsiye ederim, yazılım sorunsuz. Satıcı ilgili ve işinde iyi kafanızda soru işareti bırakmıyor. Hızlı dönüş sağlıyor, başarılar.

Virüs Total
Virüs total'de çıkan virüsler hakkında açıklama yapmak gerekirse; Biliyorsunuz ki programımız ücretli kiralama halindedir, bu sebeple art niyetli kişilerin programı kırabilmesi,dağıtabilmesi v.b durumları engellemek adına programımızı birkaç aşamadan geçirip şifreliyoruz. Bu şifreleme neticesinde ise bazı virüs programları yanlış pozitif bildirimde bulunarak programımızı virüslü olarak görebilmekte. Virüs isimlerini araştırdığınızda şifrelemeden dolayı olduğunu ve virüs programlarının program içini okuyamadığı için pozitif bildirimde bulunduğunu görebilirsiniz. Virüs total link incelemek isterseniz tıklayın.

SÖZLEŞME VE İADE KOŞULLARI
Yazılım satın alan ve yazılımı kullanmak isteyen kişi Sözleşme ve İade Koşulları 'nın tamamını okuduğunu, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
Not: Bu yazılım spam uygulamak veya insanları rahatsız etmek amacıyla üretilmedi! Sadece sizin mesaj göndereceğiniz kişilere programı kullanarak daha pratik bir şekilde mesaj göndermenizi ve işinizi kolaylaştırması adına üretilmiş bir yazılımdır!

Sistem gereksinimleri ile ilgili Bildirimler:
1) Güncel Windows işletim sistemi. (Windows XP gibi Windows'un desteği kestiği sürümlerde çalışmayabilir)
2) İlgili Google Chrome sürümünün bilgisayarınızda bulunması.
3) Net Framework'ün ilgili sürümleri olmak zorundadır.

anahtar kelime;
whatsapp mesaj botu, whatsapp cevap botu, whatsapp rehberde olmadan mesaj gönderme botu, whatsapp rehberdekilere mesaj gönderme botu, whatsapp gruplara mesaj gönderme botu, whatsapp gruptaki kişileri toplama botu