Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çobanlık yapıp tıp kazanan var.
hem ders çalışıp hem sınava girmek dediğiniz şey aynı amaç değil mi ?
Hem çalışıp hem okuyandan bahsediyorsan inan bunu yaşayanlardan birisi bendim.Ben mühendislik okudum ama ben bana bile burs vermezdim.

Evet benim mantıkta mühendislik dahil çoğu bölümün yarısını kapatırım.Çünkü gelenlerin amacı okumak değil eğlenmek.verilen %30luk devamsızlık zorunluluğunı yanlış anlayıp derslerin %30una dahi gitmeyen(ki zamanındaben yaptım) atardım okuldan.Verilen paralara yazık hocam.Benimde sizin fikrinize saygım var benim görüşüm bu ama hangi posizyondan hangi posizyona geldim ve şuan neredeyim ben kendimi biliyorum ve bazı şeyler zorda olsa herkes yapabilir yeterki zamanını boşa harcamasın.
devamsızlık olayını vs bilmiyorum ilk kez gideceğim belki ders çalışcam diye gidip cafelerde yicem (alkol sigara yok bende ) hayat karşıma ne getirir kim beni kandırır kime kanar kimi kandırırım hiçbirşey bilemem hayat bu olmaz dediğin ne varsa olabilir evet ama ben bunların hiçbirini de yapmayabilirim o yüzden bunları bilemeyiz evet tıp kazanan çoban var helal olsun en büyül bursu da o hakediyor ama ülkrde burs veren kuruluş ve kurumlar var başta devlet olmak üzere tek 1 kişi veya 1 kurum var da arkadaş almasın ben alim olayı yok