Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem falan hikaye okuyacak adam üniversiteye gitmeden de kendini eğitir hocam.Fikirlerimiz farklı olduğu için sen sistem böyle diye parayı alıp cafede gezenlere verebilirsin ama ben aldığı parayı eğitimine katkı sağlayacağına inandığım kişiye vermek isterim.eğitim sistemi herkese aynı ama o o kötğ sistemde iyi yapana veririm
alakası bile yok hocam bu sene ders çalışıp aynı zamanda üniversite sınavına girseydiniz anlardınız bu senenin ne kadar sıkıntılı bir sene olduğunu elbette herkes istediği öğrenciye vermek isteyebilir tıp mühendislik okuyana vermek daha mantıklı gelebilir belki bende burs veren kategoride olsam aynısını düşünürdüm o yüzden kararınıza saygım var ama insanların ne yaşadığını da bilemezsiniz teşekkürler

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem falan hikaye okuyacak adam üniversiteye gitmeden de kendini eğitir hocam.Fikirlerimiz farklı olduğu için sen sistem böyle diye parayı alıp cafede gezenlere verebilirsin ama ben aldığı parayı eğitimine katkı sağlayacağına inandığım kişiye vermek isterim.eğitim sistemi herkese aynı ama o o kötğ sistemde iyi yapana veririm
ayrıca sizin mantık da şu tıp mühendislik mimarlık ve hukuk dışında kalan bölümler gereksiz mantığı o zaman kapatalım hepsini sadece bu 4-5 ana bölüm açık kalsın