Hocam parayı da derdi de veren Mevla... Şimdi tabi diyeceksin ki "uzaktan konuşmak kolay yaşamadınız.." haklısın da, en doğrusunu da sen bilirsin ama inan bunlar hep sınav.. Ne yapacaklar yani gelip canını mı alacaklar? Bir şekilde yapılandırılır, taksitlendirilir, peyder pey bir şekilde ödenecek bunlar.. Şimdi ben alacaklı olsam adamı boğmak yerine yaşatmaya bakarım ki adam borcunu ödesin. Aksi takdirde kime ne faydası var.. Allahın izniyle ailece birlik olarak bu zor günleri inşallah atlatırsınız. Benim yaşım 40 evimin önünde pazarcılık yapıyorum cumartesi günleri. O da inan 50 100 lira için.. Diyorum ki ayda 400 eder etmez.. Hiç bir şeyi atlamıyorum. Minimal yaşıyorum. Çok stres yaptım çok sıkıntı yaptım neler geldi geçti.. Bak şu an şu satırları yazabiliyorum sana.. Allahın izniyle sen de daha iyi olacaksın dersler çıkaracaksın isyan etmeyeceksin.. Başının gözünün sadakası olsun bunlar.. Canın sağolsun isteyerek mi oldu bu dertler sorunlar.. Tek derdimiz çocuklarımız biz yine zeytin ekmek yer otururuz.. Rızka Allah kefil sevgili dostum.. Mevla seni nasıl büyütüp para mal mülk verdiyse yine verir sıkma canını.. Selametle.. Bizi gelişmelerden haberdar et.