wptolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

İlgi ve alakanız için, teşekkür ederiz.Firma olarak, tüm bizden hizmet alan kişilere, ister bilgisi dahilinde bilgi birikimi olsun, ister farklı türlerde bilgi birikimi olsun, tüm desteğimizi bulunduruyoruz.Alt yapı bilgisi olan biride olabilir, hiç bilgisi olmayan biride olabilir, Burda önemli olan kısım, herhangi bir kişinin, problemini giderebilmek ve ona göre çözümler üretebilmek.

Web hosting veya da limitsiz reseller paketlerinde, herhangi bir dosya yükleme limitinin olmadığı, tamamı ile limitsiz bir paket olduğunu, herzaman bizden hizmet talep eden kişilere belirttik, devamında, sadece web dosyalarını barındırabileceklerini belirtiyoruz, Farklı durumlarda, tamamı ile, çözüm odaklı çalışmaktayız.Bizden hizmet alan kişiyi, farklı hizmetlere yönlendiriyoruz, Örneğin VDS Sunucu kiralama gibi.

Sizin eleştiride bulunduğunuz konu hakkında, sizi destekliyoruz.Biz ve Bizim gibi birçok firma, bazen kullandıkları isimlerde veyada terimlerde, belirtmek istediklerinden farklı durumlar ortaya çıkabiliyor.Canlı destek sisteminde belirttiğimiz gibi, Novi Telekom üzerinde, Limitsiz olarak adlandırılan paketlerde gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dileriz.
İlgi ve alakanıza tekrar teşekkürler.
Kesinlikle amacım konuyu baltalamak değil, benim eleştiride bulunduğum konuyu doğru anlatabildiğime sevindim. İlk mesajımda da söyledim yanlış anlaşılma olmasın diye. Ancak sadece burada değil, forum dışında da forumu takip eden kişilerde yanlış anlamasın. Ben sizin çalışma prensiplerinizi kesinlikle eleştirme hakkım yoktur, ancak en azından şuan yaptığınız çok güzel olmuş. En azından insanlar okurken, bilgilenmiş olurlar. Bu sektörde (Yazılım + Hosting) 10 yılı aşkın süredir ilgileniyorum ve insanlarımız nerede açık bıraktıysak oradan yakalayıp ya dava açıyorlar yada eksik bilgilendirmeden sebep firmayı kötülüyorlar. Bizim insanlarımızı sizde iyi bilirsiniz.

Ben iyi niyetimden dolayı sizlerin veya bu sektörde ki diğer kişilerin Paket içeriğini daha açıklayıcı belirtmesinde rica ederim. Kesinlikle bu sektörde bilenden çok bilmeyen var.

Kişilere hosting dediğinde o nedir diyen insanların olduğu gibi, "Limitsiz deyince müşteriler ohhh baksana limitsiz ya ben bunun içine herşeyi yüklerim, birde bana boş yere sunucu aldıracaklardı burada limitsizi var ya hem daha uygun gidip neden sunucu alayım" diye düşünenler illaki olacaktır. Bunu önlemek için sadece sizlere yardımcı olmak istedim.

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim,

İyi satışlar ve bol kazançlar dilerim.