fadosolrelamisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ben efatura kullanıcıyım. Arayüz olarak Paraşüt ile çalışıyorum. Kendileri bu entegrasyon sürecini de yönetiyor. 14 gün ücretsiz deneme hakkı tanıyor. Şahıs dirmasıysanız eimza ile çok kısa sürede efaturaya geçebiliyorsunuz, bu süreci paraşüt kendisi yönetiyor. Fatura için kontörlü sistem var, 50 kontör 14.50tl . Fatura göndermenizde 1 fatura 1 kontör; ama fatura size kesilince de 1 kontör. Birçok firma efatura kullanıcısı, sisteme düşüyor bunlar.

Kendi adıma çok mutluyum efaturadan, öneririm. Bir çırpıda yazdım ama emin olun paraşüt sayfalarında çok açıklayıcı bilgiler var.

Kolay gelsin.





Aynı zamanda e-arşif faturası kesebiliyorsunuz. Sistem siz bilgileri girdiğinizde kendisi uyarıyor efatura yada earşiv olduğunu. Ve şahıs firmaları için mali mühür gerekmiyor, eimza ile gecebiliyorsunuz.
E arşiv herkes için e fatura sadece e fatura kullanicilari arasi...

Ayda 4000 adet üzeri fatura kesen 2 mukellefim var ancak ikisi de arsiv kullanmiyor. Tabi mahiyetinde göre değişir. 4 5 fatura için değer mi bilmiyorum.

siz e defter kullanmaksizin e fatura kullaniyorsunuz onun icin mali muhurunuz yok o zaman