Bruuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu zaten her yerde aynıdır hocam. Yoksa elalem niye o kadar para verip sunucu veya dosya depolama sitelerinden premium alıp videolarını oraya atsın. Alırlar böyle aylık 1$'a paket sınırsız kullanırlar.
Hocam zaten ben her yerde bu şekilde bir sistem olduğunu biliyorum. Sen ben biliyoruz. Herkes bu konuda tecrübeli değildir. Ayrıca sınırsız yazması insanların aklında soru işareti kalabiliyor. Sınırsız yazdığında ne konuda, hangi konularda sınırsız olduğu yazılmalı onu belirtmek istiyorum. Ayrıca 1$'a Limitsiz görmedim ben bu zamana kadar, ben satışları vs. baltalamak istemiyorum, çok iyi kampanya ama destek sisteminden de belirttiği gibi benim amacım insanları/üyeleri doğru bilgilendirmek ve doğru bir yaklaşım olmasını sağlamak.

Bilmeyen biri aldı diyelim, daha sonra geldi r10'dan dedi ki xxx kişiden bir hosting aldım, Limitsiz diyordu ancak limitsiz'e limit oldu. Dolandırıldım vs. gibi bas bas yazsa çizse. Koskoca firma emek var sonuçta firma neden karalansın ? Amacım burada hiç bilmeyen insanlara anlatır gibi anlatmak, hiç bilmeyen insanlara yazıyormuş gibi yazmak gerekiyor onu vurgulamak istiyorum.

Kesinlikle ilk mesajımda da dediğim gibi yanlış anlaşılmak istemiyorum, ancak maalesef bu böyle yani, biri çıkar gelir ondan sonra iki tarafta tam olarak mağdur duruma düşer. Ben sadece güzel şekilde bilgilendirilmesi gerektiğini vurguluyorum tekrardan.