Esimde heves edince inanin bunlaeri dusunmeye hic vaktimiz olmadi hocam cok haklisiniz soylediklerinizi tekrar gozden gecirecegiz. Tesekkurler.
Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim hocam sag olun fakat esim bakacagi icin bir sey diyemedim.
Evet kopegimiz var hocam dogru hatirliyorsunuz suan ofisimizde pofudugumuz
Değerli hocam bu cins kedi arama muhabbetlerine kızıyorum. Siz Padişah soyundan mı geliyorsunnuz? Yoksa eski bir model ya da çok yakışıklı bir aktör müsünüz? ))))
Büyük çoğunluğumuz özel cins insanlar değiliz. Hele hele bu coğrafyada etnik bir arınmışlık yok hepimiz karışmışken hayvan alırken cinsine önem vermek garip geliyor bana )))
Şaka bir yana güzel çocuğunuza Allah uzun ömür versin. Ama bakımı daha az zahmetli bir hayvanla başlayabilirsiniz. Mesela kaplumbağa ya da kuş...
Kedi alırken en büyük sorun hayvanın yavru kalmaması. O minik oyuncak gibi kedi büyüyecek. Oyun oynamak isteyecek. Parmakları olmadığı için sizi ve kızınızı tırnakları ile tutmaya çalışıp tırmalayacak. Tırnakları uzayında bilimum ev eşyasında tırnaklarını törpüleyip mobilyaları mahvedecek. Tırnaklarını geçirip perdelere tırmanacak. Eviniz ne yaparsanız yapın kedi kokacak.
Yapma diyeceksin yapacak. Dur diyeceksin durmayacak. )))
Bu nedenle kararınızı iyi gözden geçirin. Kedi sevmek bir hastalık bir bağımlılıktır. Köpek sevmek gibi değildir. Katlanmak gerekir. Ve insanların çoğu küçükken alıp oynar, sonra hayvan biraz büyüyünce verecek yer aramaya başlar. Hayvana da kendinize de eziyet etmeyin eğer bu söylediklerimi göze alamıyorsanız. Çünkü kedi bir çocuğa hayvan sevgisini öğretmek için zor bir hayvandır. Bir kaplumbağa ile başlayabilirsiniz. ya da kuş. Çünkü çocuğunuza hayvan sevgisini aşılamak için o kedi ile sizin çok ilgilenmeniz lazım. Ve kedi seven insanlar değilseniz emin olun bir kedi sizi çıldırtabilir.