odiji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha önce evinizde bilfiil kedi bakmadıysanız, çocuğunuz 7-8 yaş altındaysa özellikle 5 yaş altındaysa, eşiniz kedi sevmiyorsa/ilgilenmiyorsa/sıcak bakmıyorsa kediye boşuna yazık etmeyin. Ne sokak kedisine ne de cins kediye yazık edin. Bunu kötü niyetle söylemiyorum. Yıllarca hem bekar evinde hem evlendikten sonra hem de çocuğum olduktan sonra kedi baktım. Birçok kedi sahiplendirdim. Heves alındıktan sonra cinsse satılıyor, sokak kedisi ise atılıyor.
Esimde heves edince inanin bunlaeri dusunmeye hic vaktimiz olmadi hocam cok haklisiniz soylediklerinizi tekrar gozden gecirecegiz. Tesekkurler.

maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"cocugumuza hayvan sevgisini asilamak amaciyla" yazmışsıniz. Çok güzel bir hareket gerçekten. Fakat cidden merak ediyorum sokaktan alınca çocuğunuza hayvan sevgisi aşılanmış olmayacak mı? Çocuğa oyuncak istiyorum demekten farklı bir şey göremedim.

Sizin için bu gereksiz bir muhabbet olarak nitelendirilebilir fakat gerçeği yazmadan duramadim. Umarım cins kedi bulabilirsiniz.
Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim hocam sag olun fakat esim bakacagi icin bir sey diyemedim.

muhammedaksam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köpeğiniz yok muydu sizin? Hediye etmişti birisi. Ona ne oldu?
Evet kopegimiz var hocam dogru hatirliyorsunuz suan ofisimizde pofudugumuz