DGN self kısmında kendi donanımlarımızla hizmet vermekteyiz,
BEDAVACL indirim koduyla ilk ay ücretsiz barındırma kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.
İndirim kodunu sepetinize uyguladığınızda 24.90$ +KDV ücret (1 ay barındırma ücreti) toplamdan otomatik olarak düşecektir.
Sunucu Tipi (Rack): 1U ve 2U Sunucu
Enerji: 1A ~220 watt dahil
IP: 1IP (/30 vLAN) * Arttırılabilir
Trafik: 1000GB (Pakete Dahil)
Fiyat: 24,90$+KDV [İlk Ay Ücretsiz] Genel Özellikler- Sunucular kendi altyapımız ile özel ayrılmış alanımızda barındırılmaktadır.
- Co-location hizmeti kapsamında 1 sunucu için alınabilecek maksimum IP sayısı 64 adettir.
Her sunucu için 1 adet IP tarafımızdan ücretsiz sağlanmaktadır. - Paketler dahilinde ücretsiz trafik izleme sistemi sağlanmaktadır.
- İsteğe bağlı olarak öncelik sırası ile KVM erişimi ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
- Paket aşım ücreti: 2U üzeri sunucular için her bir U kafes alanı 4$+KDV şeklinde ücretlendirilmektedir.
- Paket aşım ücreti: Ay sonu aşılan her bir GB 0,004$ +KDV olarak faturalandırılmaktadır.
- Paket aşım ücreti: Colocation Server paketi dahilinde sağlanan enerji miktarı 1A'dır.
Bu değer normal tüketim yapan çift işlemcili bir makine için yeterlidir.
Şu an sizden hizmet alıyorum ancak USD kuruna bağlı hizmet sağlanması sebebiyle farklı bir kullanıcıya aktarmayı planlıyorum.