1 hafta önce bende türknet abone işlemi başlattım evraklar eksiksiz gitti mail geliyor evrak eksik başlatamıyoruz askıda bekliyorum öyle modemi iş adresimi özellikle vermeme rağmen eve gönderildi evde kimse yok tabi ups kargoyu arıyorum iş adresi verdim eve gönderilmiş adresi düzeltin diyorum türknet mail atıp ancak düzeltir diyorlar türknet müşteri hizmetleti yok tabi anca telesekreter başka numaradan arayınca müşteri sanıp atlıyorlar derdi anlatıyorsun aktarıyorum diyorlar yine telesekreter bende modemi geri göndertip iptal için faks çektim bana iptal talebiniz işleme alınmıştır mail ve sms geldi bugünde gelen mesaj aboneliğiniz aktif tel numarası şu kullanıma başlayabilirsiniz diyorlar hani evrak eksikti başlatamıyordunuz hani iptal talebimi işleme almıştınız arayacaklarmış arayanın vay haline.
ben direk başka aboneye geçiş sağladım, turknet tarafından otomatik iptal olacak abonelik. Evet dediğin gibi başka numaradan arayınca atlıyorlar diğer türlü imkanı yok müşteri temsilcisine bağlanamassın.